Android Noutati

Cum puteti face screenshot pe Android la o intreaga conversatie pe Messenger?

Screenshot a unei intregi conversatii sau site pe Android sau a unui intreg website

Screenshot pe Android

Una dintre caracteristicile cele mai utile ale lui Galaxy S8, “Scroll capture“, poate fi folosita pe orice telefon Android. Aceasta aplicatie Android va permite sa faceti mai mult, deruland capturi de ecran ale unei intregi pagini. Exista o multime de aplicatii care va permit sa puneti impreuna capturile de ecran manual pentru a le face intr-un singur fisier, dar asta e plictisitor. Iata cum puteti obtine functia de derulare a screenshotului pe Android fara a avea probleme.

Introdus pentru utilizatorii pe Samsung Note 5, si cu imbunatatiri majore pentru Galaxy S7, a fost o caracteristica numita “Capture more“. Acest lucru va permitea sa faceti o singura captura lunga a unei pagini, din partea de sus si deruland pana la capat, intr-un singur fisier. Aceasta caracteristica este din nou in centrul atentiei acum, datorita modelului Galaxy S8, sub noile caracteristici “Scroll capture“. Cu popularitatea lui Galaxy S8, si toate caracteristicile sale uimitoare, mai multi oameni se intreaba cum pot captura screenshooturi mai lungi pe telefoanele lor Android. Desi nu este o caracteristica Android in sine, asta nu inseamna ca nu se poate face. Exista o aplicatie terta parte numita Stitch & Share pentru a va salva ziua pentru cei dintre voi care nu au telefoane Galaxy.

Stick & Sare download

Aceasta aplicatie intuitiva va permite sa faceti screenshoturi in mod normal, ca si cand a-ti impreuna mai multe capturi in mod automat (spre deosebire de alte aplicatii care aveti nevoie pentru a face acest manual). Tot ce trebuie sa faceti este sa salvati screenshotul ca un singur fisier si chiar va permite sa il distribuiti imediat din aplicatie.

Puteti face un screenshoot a unui intreg site web, a unui articol de stiri sau a unei discutii puteti face aceasta cu ajutorul acestei aplicatii Stitch & Share din Magazin Play. Odata ce descarcati si acordati permisiunile necesare, luati prima dvs. captura ca de obicei. Derulati in jos, pana cand numai o mica parte din ceea ce a fost vizibil in prima captura de ecran se afiseaza inca pe ecran, apoi luati urmatoarea captura de ecran. Doar repetati acest pas pana cand ati facut poze cu tot ceea ce doriti. Apoi glisati in jos pentru a deschide panoul de notificari al telefonului si apasati notificarea Stitch & Share pentru a deschide aplicatia. Sau puteti deschide aplicatia Stitch & Share si puteti selecta capturile de ecran pe care doriti sa le faceti automat. De acolo, apasati pur si simplu sageata in jos pentru a salva imaginea completa.

stitch-and-share pentru screenshoot complet

Pentru a vedea un exemplu despre ceea ce poate face Stitch & Share, aruncati o privire la screenshootul foarte lung, de mai jos. Exista cateva dezavantaje la aplicatie, si anume faptul ca rezultatele nu sunt intotdeauna perfecte, si apare un mic filigran va aparea in partea de jos dreapta. Daca treceti la o versiune platita acest inconvenient va disparea imaginea fiind perfecta, deasemeni vor dispare si reclamele.  Acestea fiind spuse, este o aplicatie foarte convenabila si utila.

screenshoot complet cu scroll

Data viitoare cand unul din prietenii tai iti trimite in mod enervant patru capturi de ecran ale unei conversatii cu un singur text, este bine sa trimiteti un link spre acest articol. Si daca aveti sfaturi utile pe care doriti sa ni le impartasiti, lasati-ne un comentariu mai jos.

About the author

ezoteric

Leave a Comment